Het Project

Maak kennis met Koeveld: een nieuw woonproject van 8332 m2 op de slachthuissite in Diest. Met ruimte voor 15 huizen, 37 appartementen en een buurtwinkel. De troeven? Koeveld heeft een groot binnenplein, een fietsenstalling en een ondergrondse parkeergarage. Bovendien ligt de wijk naast een park, en vlak bij de Demervallei en het provinciedomein Halve Maan.


Appartement, halfvrijstaande bebouwing of vrijstaand huis? Bij Koeveld kiest u uit uiteenlopende woontypes. Met één, twee of drie slaapkamers, verspreid over gebouwen met twee of drie verdiepingen. Welke woning u ook kiest: er is altijd groen in uw buurt. Want Koeveld krijgt het model van een begijnhof: met een gezellige binnentuin en veel rust.


Vier bouwblokken

Koeveld bestaat uit vier bouwblokken: aan het park, het Handelspad, de Meidoornstraat en de Oude Baan. Aan het park kiest u een appartement met tuintje of terras. Achter de eerste en laatste gevels langs het centrale plein liggen de vrijstaande huizen met een zijtuin.

Wenst u meer informatie?

Contact

of bel ons via het nummer:

+32(0)477/04.00.04

We zijn telefonisch te bereiken van
8u tot 12u en van 13u tot 17u

Koeveld
Scholen Handel Gezondheid Transport Cultuur Natuur

Wonen in diest - Groene ligging - Afwerking naar wens

Ontdek Koeveld in een groene woonwijk in Webbekom, net buiten de stadsring van Diest. Het wooncomplex ligt op een steenworp van het provinciale domein Halve Maan en de Demervallei. De nieuwe wijk Koeveld is ideaal gelegen voor iedereen die de troeven van wonen nabij de stad combineert met de rust en ruimte van een groene omgeving.


Via de fiets of het openbaar vervoer bereikt u slechts op een handvol minuten het centrum van Diest. Ook voor het autoverkeer ligt Koeveld ideaal, aangezien meerdere uitvalswegen en snelwegen zich in de nabijheid bevinden.

De woningen en appartementen in Koeveld zijn alles gecentreerd rondom een groen binnenplein. Deze oase van rust vormt een ontmoetingsplaats voor alle inwoners en de ideale plek om sociale contacten te leggen met de buren. Op dit autoluwe binnenhof laat u de kinderen met een gerust hart spelen.

Koeveld biedt u een woning op maat. De afwerking van uw nieuwe woning is volledig naar uw smaak. Logisch, want u kiest uw interieur zelf. Charmant en traditioneel, of strak en minimalistisch? Uw mogelijkheden zijn eindeloos. Onze leveranciers werden zorgvuldig uitgekozen en staan allen garant voor vakmanschap en kwaliteit. U kan in de geselecteerde toonzalen terecht voor advies op maat en persoonlijke begeleiding.


Ook op energetisch vlak bieden we maatwerk. Standaard wordt uitgegaan van een uitstekend geïsoleerde bouwschil, ondersteund door een passend technisch concept. De woningen kunnen, indien u dit wenst, aangepast worden naar een passieve woning. Uw wensen worden ten volle gerespecteerd bij de afwerking van uw nieuwe woonst!

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer weten over Koeveld?
Bezorg uw gegevens via het onderstaande contactformulier, dan helpen wij u graag

Bedankt voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op.